Een nieuwe locatie voor Het Huisgezin!

Pieter en Annemarie Smaling hebben een droom! En die kan werkelijkheid worden… Ze hopen te kunnen verhuizen naar een nieuwe woning – een woonboerderij in De Tike – om daar op hun werk uit te breiden. Graag willen zij meer kunnen doen voor kinderen die extra zorg nodig hebben en om verder te groeien: ze willen voor méér kinderen een veilige haven kunnen zijn. Dat is allemaal mogelijk in de nieuwe woning – en daarvoor hebben zij uw steun nodig!

Het nieuwe huis biedt geweldige mogelijkheden voor Het Huisgezin. Het staat niet ver van de huidige woning in Opeinde. De kinderen blijven dus op dezelfde school, ze blijven in dezelfde buurt, gaan naar dezelfde sportvereniging. Een groot voordeel voor kinderen-met-rugzakje! Het nieuwe huis biedt ook de mogelijkheid om zorg te kunnen verlenen aan tienermoeders. Pieter en Annemarie koesteren al heel lang de wens om voor deze kwetsbare groep iets te kunnen betekenen. Op termijn kunnen op het terrein eenvoudige chaletjes worden geplaatst waar tienermoeders tijdelijk kunnen wonen.

De nieuwe woning voor Het Huisgezin is er nog niet. Pieter en Annemarie hebben er geweldig veel zin in en ze ervaren de leiding van God bij de nieuwe plannen. Maar voordat de stichting de woning kan aankopen, hebben we donateurs nodig – veel donateurs. Het gaat enerzijds om mensen, bedrijven of fondsen die een grote financiële bijdrage willen leveren, bijvoorbeeld als lening – anderzijds om particulieren die uit liefde en betrokkenheid een gift willen overmaken. Alle bijdragen helpen mee!